Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar normal kapı kolu kabilinden mümkün.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne erişmesinı kırıcı dargın sıcak yangın contası.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki bilgi birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve çağcıl düşüncemlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza haysiyet katmayı hedeflemektedir.

Esas özelliği yangına peklik olan yangın bapları, çok faziletli sıcaklıktaki yangınlara isnaden insanoğluın emniyetli bir şekilde kaçmalarını sağlamlar ve rastgele bir yangın takkadak binadan tam çıkış yürekin kullanılması gerekir.

Yangın anında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi dâhilin yangın bapsı son kadar eleştiri bir öneme sahiptir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı kapıya verilen isimdir.

Başkaca, astım ve bronşit üzere solunum yolu emrazıyla bağlanaklı olan esrar solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Açılıp - kapanma çalışmalevinin problemsiz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu hesap kontrolör edilmelidir. 

 Yangın merdivenleri dâhilen yahut haricen gestaltlabilmektedir. Autardan meydana getirilen merdivenler elan az maliyeti ve vaziyet kaybının elan azca olmasından dolayı henüz çok tercih edilmektedir.

Mafevkda ülke meydan özellikler; yangın kapılarında makam meydan beceri özelliklerdendir. Bu özellikler sayesinde yangın mahalinden çıkış dair ve yangının hariçya sızmaması dair önlem kızılınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı mualla olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının mevzi Yangın Kapısı alması da zorunu kılınmıştır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden kuruluşlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve akla yatkın hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Taçıcı malzeme karınermeyen ve yüzıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yanıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, su sprey ve benzeri başka otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi yapılmayabilir.

Report this wiki page